HOME

sinds 1987

specialiteiten:
cursusaanbod
dataconversie
internet / netwerken
mobiel factureren
pc reparatie
pictogrammen
track&trace-gps
standaardwebsite

overzicht:
gebied Bourgogne
particulieren
bedrijven
publicaties
on line winkel

RNR in EU projecten

RNR in EU projects

over RNR

contact

zoek een produkt

Image9
mast RNR 3mast0001mast RNR 2

Wij werken met een speciale, 15 meter hoge mast. Bovenop deze mast zit een pan/tilt kop waardoor de camera exact is in te stellen. De camera levert een sublieme opname, rechtstreeks op de gekopppelde computer. Als u wilt kan dus ter plekke de juiste uitsnede worden bepaald.

Wij leveren bij onze foto’s (indien gewenst) de GPS locatie.

voorbeeld: makelaarskantoor in Frankrijk.

Extra service voor ùw klanten!
Uw klanten vinden de objecten die u in de verkoop hebt meestal via Internet. Zij maken een keuze op basis van de foto’s die op de site staan. En dat zijn meestal de gewone voor-, zij- en achter-aanzichten. Niks mis mee. Maar een foto waarbij je ook kunt zien hoe het object in de omgeving staat zegt natuurlijk véél meer. En dan,
U heeft geweldige foto’s maar uw klanten hebben geen idee dat er op het Franse platteland nauwelijks huisnummers bestaan.
Wij kunnen de GPS locaties van uw objecten opnemen in een bestand alléén voor UW klanten. Dit bestand maken wij geschikt voor de meeste navigatie programma’s.
Zo kunnen uw klanten al direct vanuit hun thuis-locatie navigeren naar uw objecten. Of een door u opgegeven route volgen langs uw meest interessante objekten.
Uw object is als object-code opgenomen op basis van de door de klant gewenste criteria.

voorbeeld: camping, bungalowpark

Laat met foto’s zien hoe de plekken zijn gisitueerd.

voorbeeld: buitenactiviteiten

Met de mast is op éénvoudige wijze een overzicht van alle activiteiten te krijgen. Dit kan voor video-opnamen, bewaking, etc etc.

Verdere voorwaarden:
Het maken van de foto’s gebeurt alléén bij weer waarbij de windsnelheid beneden windkracht 3 is.
Wij proberen zoveel mogelijk opnames te combineren. Hierdoor kan het tot maximaal 10 dagen duren voordat uw object is gefotografeerd. Bij slecht weer kan het helaas langer duren. Dit komt door de windgevoeligheid van de mast.

kijk ook naar produktfotografie